Je sollicitatie.

Nieuwkomers

Een solide academische achtergrond is voor ons belangrijk, maar we kijken verder dan cijferlijsten en ervaring. Je moet iets bijzonders te bieden hebben, dat wil zeggen, een reeks inhoudelijke vaardigheden die gepaard gaat met een voortdurende gedrevenheid, enthousiasme en pioniersgeest. Ook moet je het volgens ons in je hebben om uit te groeien tot een internationale advocaat, dus overtuig ons van je scherpe geest en een visie die gebaseerd is op de praktijk. Linklaters is een plek waar mensen werken die samen met de knapste juridische koppen uit de sector een groots resultaat willen behalen.

Als je interesse hebt in ondersteuning en begeleiding bij het schrijven van je scriptie, ga dan naar het gedeelte Scriptiebegeleiding op onze website.

Hopelijk kun je op deze website een antwoord vinden op je vragen. Houd in de gaten wanneer we op jouw universiteit langskomen, zodat je kennis met ons kunt maken. Als je denkt dat je geschikt bent voor Linklaters - en vice versa - klik dan hier om online te solliciteren.