Global Summer Students' Programme (GSSP)

Global Summer Students' Programme

Dagboeken van studenten die ons internationale zomerprogramma hebben gevolgd.

Ons twee weken durende internationale Summer Programme voor studenten geeft je direct een goede indruk over hoe het is om te werken bij een echt internationaal advocatenkantoor. Bij ons  wereldwijde hoofdkantoor in Londen krijg je de ideale mogelijkheid om meer te weten te komen over ons kantoor, onze bedrijfscultuur en de baanbrekende transacties waar wij bij betrokken zijn. Hier krijg je de unieke kans om aan case studies te werken die zijn gebaseerd op transacties die in de praktijk hebben plaatsgevonden en die meerdere rechtsgebieden beslaan. Bovendien is dit de perfecte gelegenheid om te ondervinden wat de voordelen zijn van het werken met mensen uit alle delen van de wereld.

Tijdens het programma voer je discussies, maak je opdrachten, neem je deel aan rollenspellen en heb je gesprekken met de overige deelnemers. Op die manier ervaar je alle facetten van werken bij Linklaters. Bovendien hebben we ook nog een scala aan sociale activiteiten georganiseerd, dus je zult zeker een paar nieuwe vrienden maken.

Ieder jaar mogen er minimaal twee, maximaal vier kandidaten van onze Amsterdamse vestiging deelnemen. Klik hieronder om de ervaringen te lezen van studenten die aan het programma hebben meegedaan.

Wil je voor ons zomerprogramma 2016 solliciteren? Doe dit dan uiterlijk 1 april a.s. en gebruik daarvoor de link "nu solliciteren" rechtsboven op deze site.

Klik hier voor Jenna's ervaringen.

Klik hier voor Laurens' ervaringen.